ЙОГО ВИСОКОПОВАЖНОСТІ,
ПОРОШЕНКУ ПЕТРУ ОЛЕКСІЙОВИЧУ,
НОВООБРАНОМУ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ

Вельмишановний Петро Олексійовичу!

Від щирого серця вітаю Вас з обранням на пост Президента України! Ваша впевнена перемога у президентських виборах є свідченням глибокого авторитету та довіри до Вас громадян країни. Велику роль у перемозі відіграло подане Вами бачення майбутнього країни та шляхів вирішення нагальних проблем, що стоять у цей важкий для нашої Батьківщини час.

Ви прикликані на відповідальне служіння, від якого залежить майбутнє життя та добробут народу України. Молю Бога дарувати Вам мудрості та наснаги сприяти відновленню братерства і єдності, які є необхідною запорукою миру, благоустрою держави та заможності її громадян.

Вважаю, що Ваш багаторічний життєвий і професійний досвід, допоможе успішно виконувати все різноманіття покладених на Вас обов’язків, плідно трудитися заради всебічного, в тому числі й духовно-морального оздоровлення нашого суспільства та відновлення політичної і соціальної стабільності в країні. Сподіваюсь, що Ваша діяльність на посту Президента відкриє нову мирну сторінку в багатовіковій історії України.

Бажаю Вам міцності душевних і тілесних сил, а також допомоги Божої в майбутньому високому і відповідальному служінні.

З глибокою повагою,

 

ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ І БУКОВИНСЬКИЙ,
МІСЦЕБЛЮСТИТЕЛЬ КИЇВСЬКОЇ МИТРОПОЛИЧОЇ КАФЕДРИ

Кількість переглядів: 45