Допомоги потребують понад 1500 людей з інвалідністю.

Об’єднання інвалідів, що діє на Київщині, звертається з проханням про допомогу в проведенні благодійної акції до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня. Організатори вже традиційно з допомогою вірян УПЦ та всіх небайдужих людей влаштовують свято для своїх підопічних, яких на обліку в організації понад півтори тисячі, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Ми неодноразово звертались до Вас за допомогою і вдячні за підтримку та розуміння, всім хто виявив своє милосердя! — зазначає керівник організація Наталія Георгіївна Хоменко. — На обліку нашого об’єднання 1507 людей, різних категорій інвалідності та віку, які постійно потребують уваги, підтримки та допомоги. Організація зареєстрована в с. Горбачівка, але ми працюємо на території всього Згурівського району Київської області. Будемо вдячні за будь-яку допомогу: продукти, гроші, постільна білизна, засоби особистої гігієни та миючі засоби, памперси, серветки, кошти».

Наталія Георгіївна пояснює, що діяльність фонду спрямована на індивідуальний підхід до кожної людини і завдяки допомозі небайдужих людей, вдається підтримувати підопічних протягом усього року.

«Крім дорослих, у нас на обліку 116 дітей інвалідів дитинства, різного віку. Також 42 дитини, в яких батьки люди з обмеженими можливостями, — розповідає вона. — Дякуючи добрим людям, ми мали приємну нагоду, приготувати подарунки та привітати діток 1 червня з Міжнародним днем захисту дітей. Також, несподівано, влітку благодійники виділили нам солодощі ”Ведмедики Барні”, чому дуже зраділи наші підопічні. І приємно згадати, що до 1 вересня, початку навчального року, вдалося придбати нашим школярикам набори для навчання».

Керівник фонду каже, що відразу після проведення благодійної акції до Дня інвалідів, планується новий захід для дітей — до дня Святого Миколая з продовженням до Новорічно-Різдвяних свят.

Адреса організації: с. Горбачівка (відділення зв’язку Вознесенське), вул. Польова, 16, Згурівського району, Київської області, поштовий індекс: 07652. Керівник — Хоменко Наталія Георгіївна.

Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку: 4149 4996 4252 9216 (отримувач: Хоменко Наталія Георгіївна). Телефон: (099)233-11-22.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Кількість переглядів: 64