Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик поділився своїми враженнями про Блаженнішого Митрополита Онуфрія, з яким, за словами спортсмена, він досить часто мав духовні бесіди. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на YouTube-канал «ВИТРАЖИ: о вере в красках».

«Він абсолютний чемпіон світу у своїй справі, незалежно від вагової категорії. Це № 1. Якщо говорити по боксерськім мірками — це Pound-for-pound (термін, що використовується у двобоях, зазвичай у боксі, стосовно бійця, який визнаний найкращим незалежно від вагової категорії – Ред.)», — сказав Олександр.

«Я з ним багато разів спілкувався, спілкувався сам на сам і мені дуже симпатизує його духовна сила. Я думаю, що фізично він теж досить сильний», — поділився чемпіон.

Олександр Усик розповів, що його вразили відповіді Блаженнішого владики про складні проблемні питання сьогодення.

«Коли я перший раз з ним зустрівся і ми вели з ним діалог… Знаєте, ми всі стали сильно політизовані, так? І у мене зрозуміло, десь проскакувала така мова — там щось за політику, я хотів для себе зрозуміти, як людина, як він відповість на це питання. Мене вразили його відповіді, які були настільки розгорнуті, але там не було засудження, він не говорив: “він повинен був так зробити чи ось так”, він не говорив якусь точку зору, яка повинна бути, він так пояснив дохідливо, що коли я вийшов, то подумав “Господи, дай, будь ласка, щоб в голові, щоб воно правильно вклалося”», — зазначив спортсмен.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Кількість переглядів: 216