У сучасному світі дуже багато людей прагнуть спровокувати та похитнути православного християнина в Істинній вірі, тому щоб зуміти стати на захист віри, треба її знати. Про це заявив абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на YouTube-канал «ВИТРАЖИ: о вере в красках». 

«Її треба знати, щоб захистити. Тому що є дуже багато людей, котрі будуть вас провокувати, питати про неї [віру]», — зокрема зазначив титулований український боксер.

Олександр Усик додав: «Якщо ви її [Православну віру] знаєте, то не будете сперечатися зі сліпим. У битві зі сліпим дурнем, потрібно зробити крок убік».

Водночас абсолютний чемпіон зі світу Олександр Усик наголосив, що віруюча людина має бути сильною — і духовно і фізично, та розповів, як саме він стане на захист істинної Православної віри.

«Однак я не монах, я не церковнослужитель, я — звичайний громадянин, звичайний грішний, православний, і якщо хтось буде сварити мою віру, я можу його тріснути, в прямому сенсі. Я без сумніву це говорю. Мені кажуть, що ти згрішиш, а я відповідаю: “Відмолю”. Православний християнин — це не слабка людина, це найсильніша людина, причому не тільки духовно вона повинна бути сильною, але й фізично. Візьмемо воїнів православних… Хто міг піти на них? Ніхто. Вони з Христом йшли, вони йшли з Богом!», — сказав він.

Читайте також: Олександр Усик: Блаженніший Митрополит Онуфрій — абсолютний чемпіон світу у своїй справі

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Кількість переглядів: 226