10,4 мільйонів глядачів подивилися прямі трансляції урочистих богослужінь, які відбулися в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі напередодні і в день свята Різдва Христового, а також спецпроекти і святкові програми на телеканалі «Інтер». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на  inter.ua.

У Різдвяні дні телеканал подарував мільйонам телеглядачів можливість приєднатися до Різдвяних богослужінь у головній українській православній святині — Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі: 6 cічня о 17:00 «Інтер» показав трансляцію вечірнього Різдвяного богослужіння, а 7 січня о 09:00 відбулася пряма трансляція Різдвяної Божественної літургії. Богослужіння очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Також 6 і 7 січня «Інтер» показав документальні проекти власного виробництва: «Від Різдва до Водохреща», «Паломництво на Святу землю», «Наш Блаженніший».

Крім того, в переддень Різдва в ефір телеканалу вийшли Різдвяний багатогодинний телемарафон і святковий випуск ток-шоу «Стосується кожного» — «Щедрий вечір».

Нагадаємо, рік тому прямі трансляції урочистих Різдвяних богослужінь на «Інтері» подивилося близько 8,5 млн. телеглядачів.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Прямая трансляция Рождественского Богослужения из Свято-Успенской Киево-Печерской лавры

Смотрите прямую трансляцию вечернего Рождественского Богослужения в главной украинской православной святыне — Свято-Успенской Киево-Печерской лавре.

Gepostet von Inter TV-Channel am Montag, 6. Januar 2020

 

Кількість переглядів: 249